12. november 2018:
Vi er her - og vi er her for at blive - Vi brænder for de unge på den 3 årige ungdomsuddannelse. ...tjek!
24. februar 2016:
Nu kan du også finde os på Facebook under STU SYDSJÆLLAND ...tjek!

3-årig ungdomsuddannelse - STU Sydsjælland i Lundby

STU Sydsjælland er blevet til på initiativ af Waldemarsbo Efterskole. (specialefterskole) Uddannelsen er en selvejende institution, der gennem vedtægtsbestemmelser, sikrer en tæt forbindelse til efterskolen.

STU Sydsjælland er et helhedspædagogisk uddannelsestilbud, som udbydes efter rammerne i LBK 783 af 15/6/2015, for unge med særlige behov og har til formål at udvikle den enkelte unges voksenidentitet samt personlige kompetence, således at den unges muligheder for aktiv deltagelse i samfundslivet fremmes, ikke kun i det almindelige uddannelsessystem, men også i andre af samfundets forskellige aktiviteter på arbejds- eller beskæftigelsessted, i fritidslivet og i hjemmet.

Den unges bolig, arbejds-, beskæftigelses- og fritidsmuligheder afprøves og afklares igennem

uddannelsen, og det tilstræbes at den unge efter endt ungdomsuddannelse er nærmere fremtidig beskæftigelse og forsørgelse.
 

På adressen Præstegården, Bavnevej 5, 4750 Lundby forefindes kollegium til 6 studerende jf. SEL §§ 107 og 66.  Af de 6 pladser er de 2 pladser flexpladser således at man kan starte inden man fylder 18 år.

Herudover har vi nabohuset på Bavnevej, hvor der kan bo 3 studerende jf SEL § 85.  Vi har også en 1 vær. lejlighed, hvor der kan øves ønsket om at skulle bo for sig selv efter endt uddannelse.
Der er den optimale pædagogiske støtte som uddannelsen lægger op til og loven foreskriver i begge huse, men der fordres større modenhed og selvstændighed at bo i nabohuset .
 
Præstegården indeholder ligeledes uddannelsesfaciliteter til et flow af 12 studerende.
Spot & Links
STU Sydsjælland · Præstegården, Bavnevej 5 · 4750 Lundby · Tlf. 5576 9988 ·
bottegaveneta casio katespade Longines marc mcm Monster paul prada Rolex toryburch