12. november 2018:
Vi er her - og vi er her for at blive - Vi brænder for de unge på den 3 årige ungdomsuddannelse. ...tjek!
24. februar 2016:
Nu kan du også finde os på Facebook under STU SYDSJÆLLAND ...tjek!

ARKIV

Sidste nyt efter opstart af skoleåret 2009/10

D. 3. september 2009 blev så vore officelle indvielse af uddannelseshuset og kollegiet STU Sydsjælland. Vi siger tak for besøg, flotte gaver og positive tilkendegivelser.

Alle husket - ingen glemt, dog en særlig tak til vores naboer for Jeres interesse og imødekommenhed for vores Unge og uddannelseshuset. 

 

Præstegården i Lundby og til STU sjælland har på mange måder ting tilfælles med Nødebo præstegård:

 

·       Motiverede og nysgerrige studerende med mod på livet.

·       Et fantastisk hus med sjæl

·       En kontant og kærlig tone

·       Pudekampe der nemt kunne komme til at ligne en hønsegård !

 

Vores l. ste år bød på mange udfordringer for os alle.

En dagligdagen under opbygning og planlægning af struktur og undervisningsplaner.

De studerende fra skiftet fra efterskolen/produktionskolen/ kommuneskolen fra en hverdag som elev/leg og læring til at de nu er studerende på en 3 årig ungdomsuddannelse, hvor målet for uddannelsen er at give Dem en større tryghed overfor de udfordringer og krav der stilles til i hverdagen blandt jævnaldrende unge.

 

Vi arbejder os stille og roligt hen imod et beskæftigelses valg samt at finde den boform der vil være realistisk og give en værdig start til voksenlivet.

Derfor har vi en dagligdag der veksler mellem praktik for en føling af arbejdsmarkedet, træning i daglig husførelse og personlig økonomi.

 

I STU Sydsjælland har vi valgt at lade sund kost og fysisk udfoldelse indgå som en vigtig del af dagligdagen for at styrke og udvikle et bedre psykisk og socialt velvære. Vi undervisere går med og tager aktivt del som vigtige rollemodeller. Alle går til den, viser vilje og motivation. 

Vi er taknemmelige for alle Jer der har taget imod os og vores studerende – givet os plads – giver os lov til at udfolde os – og være med til at gøre dette sted til et endnu bedre sted for de Unge og dermed deres fremtid.

 

Vi glæder os til at åbne endnu et hus i Lundby løbet af oktober 2009 hvor tre 2. års. studerende flytter ud til udfordringen og større ansvar og selvstændighed med fortsat lærerstøtte, hvilket betyder at vi får 4 nye studerende der flytter ind i Præstegården. 

 

Spot & Links
STU Sydsjælland · Præstegården, Bavnevej 5 · 4750 Lundby · Tlf. 5576 9988 ·
bottegaveneta casio katespade Longines marc mcm Monster paul prada Rolex toryburch